Vastausta vastausta..

Laittelenpa tässä nyt vastausta Pirren heittämään haasteeseen...

1)Varhaisin käsityökokemuksesi?

Hmm..kun mietin, muistan ihan pienenä jo virkanneeni, mummini tämän taidon opetti minulle jo ennen kouluun menoa. Taisin virkata ketjusilmukoista pötköä ja askarrellut siitä mm.kissan leluja..

2)Koulun käsityötunnit-piina vai ilo?

Kyllä minä tykkäsin! Ensiksikin tunnit olivat vähän vapaampia ja saattoi keskustellakin vierustoverin kanssa. Muutoinkin pidin käsitöistä ja teinkin koulukäsitöiden lisäksi aina kotona jotakin. Eniten pidin ompelusta ja olenkin ensimmäisen hameen ja puseron tehnyt n.10v. Kaavoina oli entiset vaatteeni, ei muuta kun kankaan päälle ja leikkaamaan. Kiitos tästäkin kuuluu varmaankin mummolleni, jolta sain kankaita yllin kyllin. Tais nähdä minun intoni..

3)Käsitöittesi kirjo-mitä teet?

Voi kauheeta! Siis teen kaikenlaisia juttuja, mutta kausittain. Nyt pinnalla ovat olleet lapaset ja sukat(edellisten kutomisesta kulunut varmaan 10v) Nukkekotiin teen kaikenlaista, myös huovuttamiset ovat tämän hetken juttuja ja olen kokeillut makramee- tekniikkaa. Käsityönä pidän myös hopea- ja helmikorujen tekemisen. Niitä löytyykin joitakin toisesta blogistani.

 

4)Pahin käsityömoka?

Ei mieleeni ole jäänyt mitään erityistä, pikku mokiahan sattuu jatkuvasti.

 

5)Mieluisin käsityömuoto?

Kyllä minä pidän näpertelystä ja pikkujuttujen tekemisestä.

6)Idolisi käsityöalalla?

Varsinaista idolia minulla ei ole, mutta ahmin silmilläni kaikenlaisia uusia juttuja, eli ihmiset jotka käyttävät luovuutta

7)Lempikäsityö kautta aikaan?

Nukkekotijutut ja hopea-/helmikorutyöt

8)Mitä haluaisit vielä joskus toteuttaa käsityömaailmassa?

Mitään tiettyä ei juuri nyt ole mielessä ,mutta kun näen jotakin sellaista, jota en ole aiemmin kokeillut, sitä pitää tietenkin sitten opetella

9)Työn alla juuri nyt?

Nukkekodin joulukalenteri, sukat ja paljon muita keskeneräisiä käsitöitä

10)To-do listalla?

Oi ei! haaveeni olisi saada keskeneräiset työt tehtyä. Niistä saisi jopa oman näyttelyn, kun niitä on niin paljon!

 

Haasteen laitan eteenpäin Maarulle